De Daily Create

dailycreatelogoEen bericht van een eenpersoons Daily Create Public Relations Team
Geschreven door @dogtrax op 18 mei 2014 08:21

Aan: Het Publiek
Van : Eenpersoons Daily Create Public Relations Team

Weet je nog hoe je een keer duct-tape gebruikt hebt om te voorkomen dat de muren van je huis om zouden vallen? Of hoe je een keer drie uur met je camera in de weer was bij de mieren die kruimels van het aanrecht sleepten? Hoe zit het met dat verhaal dat je schreef over de giraffe die boven de wolken skateboarde en tenslotte zijn hoofd stootte tegen de maan ? En toen je jezelf op video opnam, loeiend als een koe , er wat hiphop beats onder zette, en de video postte op YouTube. Waar je loeiend viral ging , zeg voor ongeveer drie seconden ? Weet je nog?
Hoe bedoel je , je herinnert je dat niet meer ?
Misschien moet je een beetje meer herinneringen creëren en de Daily Create is de tonic in die grote glazen gin die je graag drinkt tijdens lange zomerdagen . Het is het ijsblokje in je ijsthee . Het is de metafoor van de zin die ik nu zit te schrijven. Ik ben volledig de draad van mijn verhaal kwijt.
Beleef de kracht van de Daily Create? Het is geweldig!
De Daily Create is een uitnodiging om feeling te krijgen met met allerlei media .
Geacht lid van het publiek ( jij bent het publiek , toch? ) , dit eenpersoons Daily Create public relations team wil dat je wat van je leven maakt . En terwijl je daarmee bezig bent, denk er over na om je produkten met de wereld te delen. In feite kunnen we nog een paar ideeën in de Daily Create bank gebruiken. ( bitcoin geaccepteerd )
Lever een idee en beleef dat jouw idee gestolen wordt , geremixt , vernieuwd en rejiggered op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden.
Je kunt het ! Ja, dat kan !
– Het eenpersoons Daily Create Public Relations Team

credits:
logo – the daily create design team.
translation – the daily create bovine team.